Den 26. November er det International Kage Dag, og på den dag behøver man ikke nogle særlig grund til at spise kage. Men for at du kan have en god grund til at spise kage endnu oftere, er der her 8 fantastiske grunde til hvorfor man skal spise kage!

1 – Kage gør dig populær

Tror du ikke på os? Hvis du ønsker at teste denne teori, så er det blot at tage en stor kage med på arbejde/skole. Du vil blive overrasker over hvor glade folk bliver for din kage. Det kan gode en dårlig dag meget bedre.

2 – Kage kan være sundt

Der finder GULERODSkage, FRUGTkage, SQUASHkage, CITRONkage, CHOKOLADE…. Hov, måske ikke den sidste – men de andre er da meget sunde.

3 – Kage gør enhver situation til en fejring

Alt det kræver for at øge humøret omkring dig, er blot at dekorativ glasur og pynt, og så er der gang i den. Man behøver ikke engang i årsag til at bage en kage. Hver dag er kagedag.

4 – Fødseldagskage

Ja, blot hvis man skal bruge en lidt mere legitim årsag, ja er det jo altid nogens fødselsdag. Ikke nødvendigvis din egen eller din kollegas. Men så er det nok en musiker, en sportsstjerne eller en anden velkendt skabning.

5 –  Kage lærer dig at dele

En vigtig læring i dette liv – man skal deles om tingene. Laver man en stor kage, ønsker man automatisk at dele kagen, som man siger. Der skal være nok til alle, og det er en god læring.

6 – Lidt at det du holder kært

Det skader ikke at få et lille stykke at det du holder kært. Der er en skade sket, hvis du tillader dig at tage et stykke af din yndlingskage – bare en gang imellem.

7 – Nogle gange meget af det du holder kært

Hvis det er din absolut yndlingskage, kan du også tage meget af det. Du kan eventuelt se det på denne måde; spiser du rigtig meget kage, så er du svær at kidnappe. Det er da en fordel.

8 – National Kage Dag

Ja, så er der jo denne helligdag – og det ville næsten være uforskammet ikke at spise kage på den.

Overbevist endnu? Hvis ikke, så er det bare at tage en kage af gangen – indtil du ikke kan undvære kage!

Write A Comment