Få din hjemmeside online meget hurtigt

21. februar 2022 by Ingen kommentarer

Hvis man lige har fået en meget god idé, så kan man næsten ikke vente med at gå online med idéen. Man skal bare lige vide, hvordan man gør det på den nemmeste og hurtigste måde. Hvis din idé nu er en platform, så kan det ikke gå meget hurtigt – specielt hvis du ikke ved, hvordan man programmerer.

Få folk til at tilkendegive interesse

Det kan godt være, at du ikke kan finde ud af at programmere, men hvis du har en god idé, så skal du ikke stoppe der. Du skal bare oprette en meget simpel hjemmeside med WordPress, Wix eller lignende, og så er du i gang. Du kan bare oprette en relativt tom side med en kontaktformular, og så vil du hurtigt finde ud af, om folk har brug for dit produkt eller idé. Det kan være en form for venteliste, man kan skrive sig op på. Du skal måske smide lidt penge i linkbuilding for at din hjemmeside bliver set og vist i resultaterne, men det er ellers bare det.

Hvis det er en webshop

Hvis det er en webshop, du gerne vil lave, så er det pludselig meget nemmere at komme hurtigt i gang. Du skal have dit produkt på plads, og så kan du anvende WordPress sammen med WooCommerce eller anvende Shopify, som de fleste dropshippere i Danmark bruger. Herefter er det bare at lave en del annoncer, så dine kunder kan finde dig. Det kan dog være problematisk at modtage penge, for du har måske ikke en virksomhed på nuværende tidspunkt, og der kan godt gå nogle dage, før du bliver godkendt til at modtage kreditkort. I mellemtiden kan du med fordel modtage kryptovaluta, som du kan læse mere om på denne her side. Du skal selvfølgelig huske at indberette din fortjeneste til de relevante myndigheder, så du betaler de korrekte afgifter og skatter.