Få lidt mere luft i økonomien, de måneder hvor det er stramt

19. december 2021 by Ingen kommentarer

Nogle måneder er hårdere end andre, der findes dog en let måde at få lidt ekstra luft på.

Hvem kender ikke de månder hvor man sidder ekstra stramt i det. Der vælter regninger ind, men der er stadig en masse der skal købes. Specielt julen er en sådan måned. Der skal købes en masse gaver og laves en masse hygge. Specielt hvis der er børn i huset, så er det nærmest umuligt at spare den slags væk. 

Der finde dog en ret smart måde, hvorpå du kan få mere luft i økonomien. Det fungerer endda uden at tage dyre forbrugslån med dyre gebyrer. Det du skal gøre at oprette en smart online afbetalingskonto. Det er lidt det samme som en slags kasse kredit, den er dog bare lidt mere smart. Den er lavet til onlinekøb og er lige så nem at bruge som et kredit kort. 

Der findes over 3000 butikker i Danmark der tager den slags betalings metoder. Det gør at du kan købe alt på afbetaling. Det er lige meget om det er sko, tøj, legetøj, mad, møbler, vinterdæk, frækt lingeri, værktøj, hårde hvidevarer, elektronik ja endda sexlegetøj

Hvordan virker det smarte system så ?

Det er utrolig nemt at komme igang. Du skal blot oprette dig med nem id og dit kredit kort. Så er du stort set igang. Når du så skal handle i de butikker du plejer, så gør du også fortsat som du plejer. Der hvor der skal ændres noget er når du kommer til betalingen. Her kan du nu bruge den nye betalings option, der gør at beløbet ikke trækkes på din konto. Den trækkes nu på din afbetaling, hvor den lægges sammen med alle dine andre køb. 

Når alt så er købt ind, kan du logge ind og afgøre hvor hurtigt du vil betale tilbage. Angiver du f.eks. 6 måneder, så deles beløbet op i 6 små bidder og trækkes automatisk hver måned på dit kort.