Sådan opfyldte jeg familiens drøm om at rejse til kina

24. maj 2022 by Ingen kommentarer

Mig og min familie har altid ønsket os en rejse til Kina, vi er selv fra kina og lever et meget traditionelt liv.

Vi flyttede til Danmark for 12 år siden på baggrund af at vi manglede en ny start, men siden vi flyttede har vi snakket om at rejse ned til resten af den familie vi efterlod og se dem igen.

Men vi har det problem at vi som indvandrere i Danmark ikke rigtig har følt os integreret eller særligt velkommen på arbejdsmarkedet.

Vi tjener ikke specielt mange penge og ejer ikke gode jobs, jeg har sparet op her og der i håb om at jeg en dag ville kunne opfylde familiens ønske.

Efter at havde arbejdet dag ind dag ud de sidste 8 år har jeg sparet en bunke penge, det jeg kan se er dog at flybilletter og indholdet under selve rejsen ville koste mere end det jeg har.

Heldigvis faldt jeg over den her hjemmeside og jeg søgte straks et lån, og vi fik et tilbud som vores økonomi rækker til, det her gjorde at jeg og familiens drøm endelig kunne blive til virkelighed.

Rejsen gjorde at vi efter 12 år endelig kunne komme ned og se vores savnede familie og jeg ville forevigt være taknemmelig for den mulighed.

Nye fætre og kusiner jeg ikke kendte til, kunne jeg endelig møde, mit hjerte var fyldt med glæde og følelser, det var en fantastisk oplevelse som jeg aldrig glemmer.

Nu kommer vi til den vigtige del og også den den som jeg ønsker at dele med jer, afgiv en ansøgning på Letfinans.dk og lad dem give dig muligheden for at drømme stort.

Mon ikke jeg falder over hjemmesiden næste gang jeg vil drømme stort igen.