Sådan sikrer du dig, at du køber bæredygtige papkasser

21. september 2022 by Ingen kommentarer

Når du skal flytte, er den bedste måde at gøre det på at bruge papkasser. De er robuste og kan holde til en stor vægt. Men ikke alle papkasser er lige gode. Nogle er fremstillet af bæredygtige materialer, mens andre ikke er det. Hvis du vil sikre dig, at du gør din del for at hjælpe miljøet, skal du købe bæredygtige papkasser. I denne artikel vil vi lære dig, hvordan du kan spotte dem og vælge de rigtige til dine behov!

Kig på etiketten

Det første, du skal gøre, når du leder efter bæredygtige papkasser, er at tjekke etiketten. Hvis der ikke står noget om de anvendte materialer, skal du lægge den tilbage på hylden. Du vil gerne kigge efter kasser, der er lavet af genbrugsmaterialer. Disse vil normalt være mærket som sådan.

Kig efter FSC mærkningen

Det næste, du skal kigge efter, er FSC-mærket. Det står for Forest Stewardship Council. FSC er en international organisation, der fremmer bæredygtig skovbrugspraksis. Hvis en papkasse har dette mærke, kan du være sikker på, at den er fremstillet af bæredygtige materialer.

Kontroller vægten

En anden måde at se, om en karton er bæredygtig, er at kontrollere vægten. Hvis den er lettere end andre kasser, er den sandsynligvis fremstillet af genbrugsmaterialer. Det betyder, at det kræver mindre energi og ressourcer at producere den, hvilket gør den mere miljøvenlig.

Men når du så har fundet papkassen, der er bæredygtig, så skal du sikre dig, at du sælge den rette type. Det vil sige, at du skal kigge efter følgende:

  • Størrelsen – Sørg for, at kassen har den rette størrelse til dine behov. Du ønsker ikke at ende med en for stor eller for lille kasse.
  • Vægten – Sørg for, at vægten passer til det, du har brug for at kunne bære.
  • Prisen – Sørg for at sammenligne priserne for at få det bedste tilbud.